Diensten

Al kennis gemaakt met ons BIG MONSTER? Zeker doen! Dit monstertje bijt immer niet, maar schotelt je een fenomenale website voor.

Wat je mag verwachten van ons BIG MONSTER PAKKET?

5 sprankelende pagina's

5 grafisch opgemaakte pagina’s in WordPress met de juiste SEO-woorden en dit volledige responsive voor mobiel gebruik. Inclusief social media links, contactformulier en Google Maps.

Logo ontwerp

Nog een professioneel logo voor zaak/website? Geen probleem, wij zorgen voor het grafisch ontwerp en bezorgen je een uniek logo.

2 blogs per maand

Naast de webteksten zorgen we ook nog voor 2 blogs per maand. Zo scoort je website nog beter in de zoekmachines en krijgen de bezoekers het laatste nieuws voorgeschoteld.

Ondersteuning

Maandelijks zorgen we ervoor dat je website up-to-date gehouden wordt. Bovendien zorgen we voor regelmatige technische controles, nemen we dagelijks een back-up van je site en voorzien we deze van een beveiligd SSL-certificaat.

Waarmee maakt Websitemonster het verschil?

Nee, we zijn niet doorsnee. Uiteraard zijn er heel wat bedrijven die websites maken, maar we slagen er toch in het verschil te maken. Waarmee?

Grafisch aantrekkelijk en responsive

Heb je nood aan een betaalbaar visitekaartje op het web. Een website die jouw bedrijf perfect voorstelt en mobile responsive is? Dat bieden wij bij Websitemonster de perfecte oplossing.

What you see is what you get

Geen addertjes, langlopende contracten of verborgen clausules. What you see is what you get. Daar kunnen veel collega’s een puntje aan zuigen!

Why Choose Us?

Waarom kiezen voor Websitemonster?

Daar zijn heel wat redenen voor. Onze grafische ontwerpers zorgen voor de perfecte WordPress website op maat van jouw bedrijf. Volledig aangepast aan de huisstijl van je bedrijf. Bovendien zijn onze websites snel, mobiel raadpleegbaar en uiterst betaalbaar.

Ons BIG MONSTER pakket is ideaal voor jouw bedrijf, groot of klein. Bovendien gaat het hier om een éénmalige investering. Bij ons geen contracten van 3 of 5 jaar zoals bij enkele van onze collega’s, maar simpelweg een professionele, SEO-proof website die er gelikt uitziet. Het enige dat je jaarlijks betaalt zijn de onderhoudskosten en het beheer van je pakket, maar zelfs dit is jaarlijks opzegbaar. Openheid en transparantie daar geloven we in.